Czy mogliby państwo w przypadku monstersales wzorem innych sklepów, określać czas kiedy dana promocja się skończy?? Osobiście tego typu informacji mi brakuje.
pozdro.
temat --- Games Republic
Bardzo dobry, skoro inni go stosują
Mam swój sklep na GR ale przestałem polecać promocje właśnie z tego względu, że nie wiem do kiedy dana promocja trwa, było tak że poleciłem daną grę z obniżką wchodzę drugiego dnia, a promocji nie ma co było nie miłe.
Pozdrawiam
Mam swój sklep na GR ale przestałem polecać promocje właśnie z tego względu, że nie wiem do kiedy dana promocja trwa, było tak że poleciłem daną grę z obniżką wchodzę drugiego dnia, a promocji nie ma co było nie miłe.
Pozdrawiam
Jak z perspektywy aktywnego uczestnika GR oceniasz rozwój projektu? Duzo gier sprzedajesz dziennie/tygodniowo? Masz swoj sklep wiec na bierząco wiesz jakie sa wachania popularnosci i w którą stronę idzie. Odpowiedz moze byc na PW. DziekiAMDBS pisze:Bardzo dobry, skoro inni go stosują
Pozdrawiam
Graf, sklep mam od około 3 miesięcy i jak na razie sprzedałem kilkadziesiąt gier ale tylko This war of mine. Z perspektywy właściciela sklepiku nie potrafię odpowiedzieć jak rozwija się GR bo nie wiem ile jest np wejść na mój sklepik, nie prowadzę też aktywnego marketingu swojego sklepiku - jak przesyłałem linki do sklepiku to się kilka Twom dziennie sprzedawało ale jak nie rozsyłam linków to kilka na miesiąc.
Również pozdrawiam
Również pozdrawiam
Czy przedstawiciel spółki pomógłby rozszyfrować co jest napisane na banerze GR na targach PAX South?
x00+ games?
350 000 użytkowników?
15% affliiation rate
x00+ games?
350 000 użytkowników?
15% affliiation rate
Ostatnio zmieniony wt sty 27, 2015 10:38 am przez hazard, łącznie zmieniany 1 raz.