Zapraszamy do dyskusji z zespołem 11 bit studios na temat prowadzonych przez nas przedsięwzięć biznesowych. Na Forum Inwestorskim mówimy o grach, Games Republic, wydawnictwie 11 bit studios oraz o obecności firmy na GPW.
Byłbym baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolony gdyby nie jedno "ale"........... wszystko pięknie ale może by najpierw dokończyć obecne projekty i rozpocząć sprzedaż gier które już dawno zapowiedzieli: Spacecom, TWoM i AD na mobilne? Wiem że troche narzekam ale zespół nie jest liczny i nie powinien się rozdrabniać na wiele projektów.
Najwazniejsza na razie informacja jest taka, ze ten projekt prowadzony jest przez Macieja Szcześnika. To jest designer, ktory dolaczyl do nas w lutym. Doswiadczenie (ogromne, widac, ze to czlowiek ktory wybitnie zna sie na swoim zawodzie) zdobyl przede wszystkim jako lead gameplay desinger gier z serii Wiedzmin.
Graf78 pisze:Wiem że troche narzekam ale zespół nie jest liczny i nie powinien się rozdrabniać na wiele projektów.
No troche tak Kazdy zespol tworzy odpowiednie projekty w niezmienionym skladzie. To sa wewn. zespoly, zajmujace sie wylacznie "swoimi" tytulami. A Spacecom nie jest robiony przez nas, tylko przez zespol Flow Combine.
Czy do końca roku będzie można się spodziewać jakiś wzmianek, na temat gry nad którą pracuje pan MACIEJ SZCZEŚNIK.Projekt dostaje prawie maksymalne dofinansowanie z UE wiec zapewne inwestorzy czekają na jakieś informacje odnoszące się do tytułu, zarówno jeśli chodzi o samą grę jak i wstępne terminy planowanego wejścia na rynek.
szkoda że nie chcecie nawet rąbka informacji o nowym projekcie odsłonić. Wiem ,że to wynika ze strategii spółki, ale po paru ładnych miesiącach pracy jakieś szczątkowe informacje byłyby dla nas miłe do usłyszenia.
No cóż według jednego z portali musimy troszkę poczekać , najpierw debiut TWoM, a potem przyjdzie czas na kwestie dotyczące innych produkcji 11 bit. http://hcgamer.pl/warszawskie-11-bit-st ... rial-35768
Dla dobra (każdej) gry warto ujawniac cos, co zaskoczy na calym swiecie, szkoda "spalac" materialy zanim nie przygotujemy czegos ekstra np. trailera. Pracujemy nad tym.
Zaczynacie wzbudzać we mnie powoli euforie związaną z możliwościami spółki. Wiem że to dziwnie zabrzmi ,ale dla inwestora to może być niezdrowe ,bo póki co ta zajawka jest pod prąd trendowi rynkowemu ( mówię o kursie i mocnym sypaczu). Ale często bywa, że to co jest niezdrowe jest takie przyjemne a z drugiej strony na giełdzie kupuje się przyszłość.