o jakiej sile marki ty mówisz a jeszcze bardziej o jakich inwestorach ... ?
Forum jak sama "myśl przewodnia" mówi służy wymianie informacji między inwestorami a spółką.
W tych wpisach nie ma nic z merytorycznej dyskusji. Wylewanie własnych frustracji na spółkę za niespełnione nadzieje na ogromne zyski ..... przez byłych już i zawiedzionych inwestorów na prawdę nie należy do meritum dyskusji .....
A w szczególności przedstawianie spółki w złym świetle.
Sam mam wiele krytycznych uwag i sporo działań mi się nie podoba a niektóre nie miały i nie znajdą mojej akceptacji
np wypłata z PM dla Zarządu za niewykonanie założeń PM.
Jednak nie nękam wszystkich innych swoimi pretensjami.
Jeśli ktoś ma potrzebę ciągle narzekać, że kiedyś tam miał akcje spółki i nie zarobił na nich - niech założy swoje własne forum a przy okazji niech poczyta na temat inwestowania na Giełdzie ....

Tu nie ma gwarancji zysku i nikt nie zagwarantuje takowego .... poza jednym zasłyszanym przypadkiem kiedyś ... fakt spełniła się ta obietnica z tego co zauważyłem.
Jeśli komuś nie pasuje jakaś spółka lub kupił ją przez pomyłkę to sprzedaje - a dziecinada to wypada tylko w przedszkolu. Trochę szacunku dla innych forumowiczów.
Siedzę tu 10 lat i nie mam powodów do narzekań bo mogłem trafić dużo gorzej np. Petrolinvest albo Artifex czy wiele innych spółek.
Zamiast tak płakać warto poświęcić ten czas na szukanie "lepszych okazji". Tyle, że jeśli produkcje odniosą sukces znów będą pretensje do spółki, że za wcześnie inwestorzy sprzedali akcje.
Na Giełdzie liczy się
- refleks
- dobry wybór i intuicja
- oraz cierpliwość
- klasa
Niektórym inwestorom brakuje chyba wszystkich "składników" mieszanki koniecznej do sukcesu.