Ciekawe czy nie okaże się za jakiś czas, iż pojęcie pierwsze miesiące 2019 należy liczyć od końca roku?

Proszę przestańcie się już tak emocjonować.
Więc sorry ale tu jest jasny komunikat że wersja na Mac powinna już być( domyślam się że się nie wyrobili aby ją wydać na początku grudnia dlatego przesuną na luty)Dzień dobry
"Frostpunk" w wersji na komputery Mac ukaże się jeszcze w tym roku. Nie zdradzamy jeszcze dokładnej daty premiery ale nie będzie to prezent dopiero na Gwiazdkę
Pozdrawiamy
Nic nie poradzisz na to, że towarzystwo siedzi na spółce oczekując, że będzie tylko rosła a najlepiej po 200% rocznie.Frey pisze: ↑wt gru 11, 2018 2:21 pm Po pierwsze spółka nie podała żadnego oficjalnego komunikatu dotyczącego premiery na Mac.
Po drugie - cieszy mnie to, że w spółce ktoś myśli i nie marnuje okazji biznesowej (niewielkiej ale jednak) wiążącej się z premierą wersji Mac, starając się organizować na prędce działania promocyjne w okresie, w którym jakiekolwiek działania nie dość, że na przestrzeni roku są najdroższe, to jeszcze zginęłyby w tłumie innych akcji promocyjnych.
Po trzecie - rozróżniam kłamstwa od zmiany planów - do tego nie potrzeba optymizmu. Wystarcza zdrowy rozsądek.
Nie wiem czy czytałeś wypowiedzi spółki znane od wielu kwartałów ... oni nie zamierzają podgrzewać atmosfery spekulacjami.sledzik pisze: ↑wt gru 11, 2018 2:47 pm Frey źle zrozumiałeś moją wypowiedz. Jak doskonale wiesz ceny akcji rosną bardzo często pod projekty które mogą sie udać ale nie muszą czyli złota zasada kupuj plotki ,sprzedawaj fakty. U nas plotek nie ma a zobacz jak to robi cdr wrzucając byle jaką informacje żeby o nich było głośno. Co do terminu Frostpunk na macWięc sorry ale tu jest jasny komunikat że wersja na Mac powinna już być( domyślam się że się nie wyrobili aby ją wydać na początku grudnia dlatego przesuną na luty)Dzień dobry
"Frostpunk" w wersji na komputery Mac ukaże się jeszcze w tym roku. Nie zdradzamy jeszcze dokładnej daty premiery ale nie będzie to prezent dopiero na Gwiazdkę
Pozdrawiamy