Zapraszamy do dyskusji z zespołem 11 bit studios na temat prowadzonych przez nas przedsięwzięć biznesowych. Na Forum Inwestorskim mówimy o grach, Games Republic, wydawnictwie 11 bit studios oraz o obecności firmy na GPW.
W sieci można bez problemu znaleźć kilka ogólnych, nie naruszających embarga, komentarzy/wypowiedzi przedstawicieli mediów na temat pokazów "Frostpunka 2" i "The Alters". Zachęcamy do ich lektury, ale ze swojej strony możemy stwierdzić, że jako producent obu tytułów nie mamy czego się wstydzić.
Z bardziej miarodajnymi ocenami poczekajmy jednak do momentu, gdy po wygaśnięciu embarga w Internecie pojawią się pełniejsze i obszerniejsze materiały na temat tych produkcji.
Admin pisze: ↑czw wrz 14, 2023 10:57 am
Dzień dobry,
"Zejściu" embarg informacyjnych na "Frostpunka 2" i "The Alters" będzie towarzyszyła publikacja nowych materiałów promocyjno-marketingowych. Potwierdzamy zatem, że w tym miesiącu rynek otrzyma "świeże" informacja na temat obu produkcji.
Pozdrawiamy.
Czy deklaracje spółki są aktualne? Mamy już koniec miesiąca a nie dostaliśmy żadnych informacji o FP2, Alters i projekcie N.
Przyjęliśmy, że nie będziemy anonsować z wyprzedzeniem, kiedy embarga zostaną zniesione. Prosimy jeszcze o chwilę chwilę cierpliwości, ale mogę uspokoić, że wszystko jest na właściwej drodze.
Admin pisze: ↑czw wrz 14, 2023 10:57 am
Dzień dobry,
"Zejściu" embarg informacyjnych na "Frostpunka 2" i "The Alters" będzie towarzyszyła publikacja nowych materiałów promocyjno-marketingowych. Potwierdzamy zatem, że w tym miesiącu rynek otrzyma "świeże" informacja na temat obu produkcji.
Pozdrawiamy.
Niestety we wrześniu rynek nie otrzymał żadnych newsów co do nowych produkcji. Poprosimy o info z czego wynika przesunięcie czasowe tych newsów oraz kiedy zostaną one ujawnione. Od targów na których prasa zobaczyła obie produkcje mija ponad miesiąc.
Było info na GPW innovation day że będą pokazane w przeciągu max miesiąca od tego eventu który był jakoś w połowie września. Natomiast oczywiście proszę o potwierdzenie/zdemontowanie jeśli nie mam racji. Swoją drogą polecam do odsłuchu GPW innovation day z 11bit jest na YouTube.
Słuchałem live i nawet zadawałem pytania... Ale ciągle wtedy aktualna była wersja o wrześniu, a sam even miał miejsce w połowie września, co także sprawiało, że wrzesień był jeszcze możliwym terminem.
Na innovation day na pytanie o to kiedy będą pokazane padła odp najpierw że mówimy o "bardzo małych pojedynczych tygodniach" , na pytanie o czy czy zostanę pokazane w tym miesiącu padła odp że tak jeśli liczymy 30 dni od teraz więc nie wiem skąd wniosek że wrzesień był wtedy aktualny bo ta odp wprost sugerowała że chodzi o pierwsze 2 tygodnie października. Pytani pada w okolicy 14:35 https://www.youtube.com/watch?v=Vyw6MEa ... YXRpb24%3D
Oczywiście zachęcam przedstawiciela spółki do potwierdzenia