Zapraszamy do dyskusji z zespołem 11 bit studios na temat prowadzonych przez nas przedsięwzięć biznesowych. Na Forum Inwestorskim mówimy o grach, Games Republic, wydawnictwie 11 bit studios oraz o obecności firmy na GPW.
-
Stefan
czw kwie 26, 2018 3:15 pm
aircanada15 pisze: ↑czw kwie 26, 2018 11:34 am
Stiopa, nie rób proszę tzw. "wiochy". Skoro spółka informowała, że chcą podać informację o sprzedaży przed weekendem majowym, to chyba jasne, że mają taki plan. Komunikat nastąpi w odpowiednim według 11Bit momencie, a nie wtedy, kiedy ty tego żądasz.
dokładnie już nie naciskajcie, jak na bankierze ciekawy , który juz pisze o komunikacie, bo kurs się zatrzymał.
spółka napisała ze poda to miejmy nadzieje ze poda już nie bądźmy tacy ze hoho
gratulacje dla 11 bit za osiągniecie światowego poziomu , gratujuję
-
jaszczep
-
Kontakt:
czw kwie 26, 2018 9:27 pm
Gratuluję sukcesu ! Jednak zadam pytanie - kiedy wersja na Mac OS X ? To jest wyjaśnienie słabszej sprzedaży w USA , którą widzimy ...Gdyby gra wyszła na linux i Mac OS X to sukces byłby jeszcze większy ! Czy prowadzicie prace na linuxem ?
-
adu
pt kwie 27, 2018 8:34 am
@jaszczep Skąd wniosek o słabszej sprzedaży w USA? Jak to sprawdzasz? Gdzie dane? Dzięki z góry!
-
Admin
- Site Admin
pt kwie 27, 2018 10:06 am
Dzień dobry
"Frostpunk" trafi na komputery Apple. Prace w tym kierunku trwają. O postępach będziemy informować w kolejnych okresach.
Jeśli chodzi o posiadaczy urządzeń z systemem Linux to nasze dotychczasowe doświadczenia pokazują, że z uwagi na mnogość konfiguracji (co niesie za sobą szereg wyzwań technicznych a co za tym idzie olbrzymich nakładów pracy), versus niewielki potencjalny rynek, przygotowywanie linuksowej wersji "Frostpunka" nie ma biznesowego uzasadnienia.
Pozdrawiamy.
-
stiopa
pt kwie 27, 2018 11:54 am
Większość Polaków zaczyna dzisiaj po południu długi weekend...mam nadzieję że wy też, bo zasłużyliście...jeszcze tylko komunikat i jedziemy wszyscy na grilla...
Pozdrawiam i czekam
-
frostprime
pt kwie 27, 2018 12:16 pm
https://imgur.com/a/acIw56U
Wykres wskazuje na wielki wzrost graczy w dniu dzisiejszym. Piękny swing wykresu na steamdb.info i pierwszy raz od debiutu nie wystąpił dołek poprzedzający wzrost. Świadczy to o dużym wzroście liczby grających na steam i w weekend na pewno gra przebije maksimum na 28,2 tyś punktów. Dołek wypadł wcześniej ok. godz. 1 na poziomie 13 tyś graczy. Wielkie gratulacje dla całego studia
edit
Kurs pokonał już historyczne maksima na poziomie 294 zł intraday. Przed nami psychologiczny poziom 300 zł.
-
lizotus
pt kwie 27, 2018 2:31 pm
Ekipa od Espi chyba już myśli o majówce twierdząc ze premiera miała miejsce w maju
ładny wynik. gratuluje
Przydałyby sie dodatki, bo niektórzy marudzą ze za krótkie, za łatwe i nie można się nawzajem zjadac......
-
stiopa
pt kwie 27, 2018 3:19 pm
Dziękuję za spełnienie mojej prośby
Niestety nie obserwowoałem na żywo tej strzały na kursie, albowiem udałem się na zakupy węgla na grilla
....coś mocniejszego juz miałem przygotowanego hehe.
Życzę zatem miłego grillowania i jako że tradycja zobowiązuje wypadałoby ją podtrzymac i podawac komunikaty po tzw. okrągłych poziomach jak to Pan Darek ujął np. 500 tys...a będzie to przecież już w przyszłym tygodniu wszak...
Pozdrawiam dłuuuugoletni wierny akcjonariusz choć drobny
stiopa
-
t0m4s
pt kwie 27, 2018 4:02 pm
Gratuluję kolejnego sukcesu!
Czy możemy się spodziewać że raportowanie sprzedaży inwestorom stanie się nową świecką tradycją?
Jeśli tak to z jaką częstotliwością? "Okrągłe" poziomy czy macie jakiś inny pomysł?
-
Ghost
pt kwie 27, 2018 4:30 pm
Panie Darku,
Proszę o przekazanie całej ekipie 11Bit szczerych gratulacji z osiągniętego sukcesu. Kiedyś napisałem, że macie dusze artysty co pokazujecie w swoich niesamowitych grach, które są czymś więcej niż tylko gry.
Trzymam kciuki za dalsze produkcje i pozdrawiam